Gala

I går ägde galapremiären för Huskvarna-seniorernas film rum . Över 400 besökare var på plats i publiken.
Ute på stan undrade folk vad som var på gång. ”Ska kungen komma hit?”, frågade någon.  Alla seniorer kom i varsin raggarbil och fick gå på röda mattan. De blev fotograferade, filmade och fick skriva autografer.
”Jag tror jag dör”, sa Tora när hon klev ur bilen och möttes av folksamlingen utanför teatern. Jag och Stani hade guldtema på vår utstyrsel och var kvällens konferencierer. Efter premiären åt vi tillsammans på en trevlig restaurang. På väg hem till Eksjö var vi alla trötta och glada. Jag hade ont i fötterna efter en dag i höga klackar.

över 400 i publiken

Lis på röda mattan

Lars-inge skriver autograf

Eivor kom i en öppen bil

Mycket folk

likaså Margit

Autografskrivande

Stor publik

Stani frågar ut Monica

Teresa Glad

Det här inlägget postades i Animation, Seniorerna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *